Barça

Luis Suárez trenca la mala ratxa a Europa

Clau. Va marcar contra el seu exequip i va tornar a veure porteria en la Champions, on no ho feia des del passat 4 d’abril del 2018

Luis Suárez va trencar el seu malefici en la Champions en el millor moment possible. El davanter uruguaià encara no havia marcat en aquesta edició de la Champions i no ho feia en la màxima competició europea des del passat 4 d’abril del 2018, quan va fer un dels gols en el 4 a 1 contra la Roma al Camp Nou en l’anada dels quarts de final. Des d’aleshores, el davanter uruguaià havia participat en nou partits de la Champions però no havia tingut l’encert de veure porteria. Es va quedar sec en la tornada contra el conjunt italià en la nefasta nit que va deixar els de Valverde fora d’Europa, en els quatre partits de la fase de grups d’aquesta edició i en les eliminatòries de vuitens i quarts de final contra l’Olympique de Lió i el Manchester United.

Curiosament, va trencar la seva malastrugança contra el seu antic equip, el Liverpool, i contra el porter, Alisson, al qual havia fet l’últim gol en aquell partit contra la Roma. Va ser en el minut 25, després de rebre una magnífica assistència des de la banda esquerra de Jordi Alba, que Luis Suárez es va avançar entre els dos centrals del Liverpool per posar la cama i avançar el conjunt blaugrana en un partit d’una exigència brutal. El davanter va celebrar el gol de manera efusiva, conscient que tenia una importància vital i que havia aconseguit superar una parella de centrals d’un nivell altíssim, amb Van Dijk i Matip.

Va ser un partit on els blaugrana van haver de resistir les arribades del Liverpool i on tot l’equip va ajudar en tasques defensives. El Barça no va tenir el control del joc en gairebé tota la segona meitat però va saber aprofitar els seus moments. I en el segon temps, Luis Suárez va tenir el doblet a tocar en el que es convertiria en el primer gol de Messi. L’argentí va conduir, va connectar amb Sergi Roberto, que va passar-la cap a l’uruguaià, que amb el genoll va rematar al travesser i Messi va recollir el refús per marcar. Suárez va córrer durant tot el partit fins que Valverde va decidir substituir-lo per Dembélé en el minut 90 per perdre temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)