Barça

“L’eliminatòria no està tancada, sabem el que pot fer el Liverpool”

Ernesto Valverde. L’entrenador del Barça analitza el partit contra el Celta i també les semifinals de Champions

El Barça. ja campió de lliga i pensant en la tornada de les semifinals de la lliga de campions contra el Liverpool, juga demà a Balaídos contra un Celta que lluita per evitar el descens. El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha confirmat que farà molts canvis en l’alineació, però assegura que sortiran a guanyar.

EL PARTIT

“Tenim intenció de sumar tres punts. Venim de setmanes amb molt esforç, de setmanes amb tres partits de lliga, altres amb Champions. Farem canvis perquè és necessari, però jugui qui jugui anirem a guanyar. Com vam fer a Osca. I als rivals que diuen que podem afavorir al Celta, els hi dic que el calendari és el que és i que es preocupin d’ells. Nosaltres anirem a guanyar. Que no facin com l’Inter, que en l’ultima jornada de Champions, s’hauria classificat si hagués guanyat després del nostre empat contra el Tottenham i en canvi no van ser capaços de fer-ho”.

L’ELIMINATÒRIA

“Tenim un bon resultat, però no està tancada. Sabem del que és capaç el Liverpool, ja es va veure el que va fer aquí l’altre dia i el que ens va costar guanyar”.

ARTHUR

“Està bé. Té algun problema físic des de fa temps, però s’està mantenint. Està bé per demà i per dimarts. Ja veurem si participa, l’altre dia no ho va fer però ho fa habitualment”.

EL DOBLE LATERAL

“Ho faig en funció de com veig el partit. No sé si és un doble lateral perquè Sergi Roberto té formació de migcampista i juga de migcampista, és polivalent i ho aprfitem en partits en el que es necessita un gran desplegament, ens va bé”.

XAVI

“És una dels millors de la història del futbol, dels millors migcampistes dels últims anys. Ha entès el futbol de posició com ningú, totes les seves passades són transcendents i superen un rival. Tothom espera que sigui entrenador i té futur per ser-ho del Barça. Tot ho apunta i li desitjo sort”.

L’ESTIL

No tinc res a dir. Tenim un estil marcat en el temps. El rival a vegades ens impedeix desenvolupar el nostre joc i ens hem d’adaptar a les circumstàncies”.

LA LLIGA

“La idea és competir al màxim nivell els tres partits que resten. Segur que demà veurem a jugadors no habituals, però seguirem competint en tots perquè també tenim una final de copa i l’hem de preparar”.

TER STEGEN

“Està fent una temporada extraordinària. Ens dona molta tranquil·litat en els moments en els que el contrari pressiona, sembla que no passi res. Transmet molt a l’equip, amb el joc amb els peus i sota els pals”.

MURILLO I BOATENG

“Quan al gener només tens dos centrals disponibles has de prendre decisions d’emergència pel que pugui passar. Les decisions tenen un sentit en el moment en que es prenen, no després”.

CILLESSEN

“Cada vegada que ha hagut possibilitat de que jugui, ho ha fet. Estem molt contents amb ell. Necessitem dos gran porters, entenc que es una posició especial”.

MALCOM

“Ha anat a millor tant jugant com entrenant. Aquí hi ha molta exigència i es difícil a vegades fer canvis. Quan ha jugat ho ha fet bé”.

EL LIVERPOOL

“El partit va ser mol exigent, vam haver d’estar a una gran altura física. Tots els partits de Champions es juguen a un ritme superior. Tenim l’avantatge de ser campions ja i poder donar descans a alguns jugadors”.

ALEÑÁ

“El veig bé. L’any passat va mostrar moltes coses, sent migcampista va ser el màxim golejador a segona A. El veig preparat, té molta competència, però tenim moltes esperances en ell, el problema que tenia des d’un punt de vista defensiu el va millorant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)