Barça

Dembélé i Todibo marxen lesionats de Balaídos

Contratemps. El davanter francès té una lesió als isquiotibials de la cama dreta, avui li faran proves però ja se’l pot donar per descartar per Liverpool

Només s’havien disputat vint-i-cinc segons del partit contra el Celta de Vigo quan Dembélé va intentar fugir d’un rival amb un canvi de ritme, però es va aturar per unes lleugeres molèsties. En un primer moment res feia presagiar que s’havia tornat a lesionar muscularment en aquella acció, perquè va continuar sobre el terreny de joc. Però quan faltaven pocs segons per arribar al minut 5, el davanter francès es va asseure a terra amb evidents gestos de dolor. A la banda, Valverde, preocupat, li preguntava si demanava el canvi. La resposta, per desgràcia, va ser afirmativa.

El doctor Yanguas el va acompanyar fins a la banqueta, i allà va posar-se gel a la zona afectada. En la segona meitat, i després d’una primera exploració a l’estadi de Balaídos, el FC Barcelona va emetre un comunicat per informar que el jugador tenia una lesió muscular als isquiotibials de la cama dreta i que avui li farien més proves per conèixer l’abast exacte de la lesió. Sigui quin sigui el pronòstic, la seva presència en el partit de tornada de les semifinals de la Champions contra el Liverpool es pot donar per descartada. La seva presència en l’equip titular contra el Celta ja era un indicatiu que Valverde no pensava fer-lo jugar d’inici a Anfield –Coutinho li ha pispat la titularitat en aquest tram final–, però sí que podia ser un jugador important contra el Liverpool per si el partit es trencava en algun moment. Caldrà veure quin és el temps de baixa que li donen els metges per veure si podrà estar en condicions per als partits més importants que queden.

Qui també va marxar abans d’hora del partit contra el Celta va ser Todibo. Es va retirar tocant-se la part anterior de la cuixa dreta, la zona del bíceps femoral, i va ser substituït per Murillo. Com en el cas de Dembélé, tot indica que també té una lesió muscular. Avui se li faran proves. La seva baixa no és tan important perquè no pot jugar la Champions, competició en què no està inscrit.

El jove central francès era el segon partit de lliga en què participava després de jugar contra l’Osca. Durant el partit va notar la falta de ritme i va alternar bones accions amb algunes imprecisions i pèrdues de pilota. Amb temps per madurar i més ritme, pot ser un futbolista útil per a l’equip.

LA JUGADA

Dembélé es va lesionar al cap de 25 segons, quan va intentar un canvi de ritme

ANFIELD

Possiblement hauria estat suplent però el Barça perd un revulsiu clar

Àlex Collado, el sisè debutant

La lesió de Dembélé va permetre el debut amb el primer equip del jove jugador Àlex Collado. Té 20 anys, juga en el B però també ho ha fet en el juvenil A. Es va situar a la banda esquerra de l’atac i lògicament se’l va veure una mica tímid en les seves primeres accions. Amb el pas dels minuts va anar agafant una mica més de confiança i fins i tot va provar la rematada en dues ocasions. Collado és el sisè jugador del planter que debuta amb Valverde a la banqueta, ja que abans ho havien fet Juan Miranda, Jorge Conca, Chumi, Riqui Puig i Wague.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)