Barça

Salah marxa abans d’hora i és dubte per a la tornada a Anfield

Champions League. En el triomf del Liverpool al camp del Newcastle, els anglesos perden la seva estrella per un cop al cap

En un partit vital per al Liverpool en la lluita pel lideratge de la Premier League, els reds van perdre ahir un dels seus referents ofensius. Mohammed Salah va rebre al cap un cop molt fort del porter rival i va marxar, entre llàgrimes, del camp en llitera. A falta de les proves mèdiques, Salah és dubte per a la tornada de les semifinals de la Champions contra el Barça a Anfield. Klopp no va descartar-lo en la roda de premsa.

En el moment del xoc entre l’egipci i el porter rival, el duel entre el Newcastle i el Liverpool estava empatat a dos després de 73 minuts trepidants. Klopp va fer quatre canvis respecte a l’onze de dimecres passat al Camp Nou: Henderson, Lovren, Alexander-Arnold i Sturridge van ser les cares noves d’un Liverpool que es va avançar mitjançant Van Dijk. Atsu va empatar poc després i Salah va fer l’1-2. Rondon va aconseguir el 2-2 en l’equador del segon temps i just abans de la trompada que va deixar mig estabornit Salah. El Liverpool ho va intentar per tots els mitjans i va acabar veient porteria, i sumant els tres punts, gràcies a un gol d’Origi a les acaballes. Amb la victòria, el conjunt red encara té possibilitats de guanyar la Premier: és líder, amb dos punts més que el City de Guardiola però els citizens tenen un partit menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)