Barça

Suárez: “A Anfield no celebraria el gol per respecte al Liverpool”

Luis Suárez. Roda de premsa prèvia al Liverpool-Barça (Champions)

Luis Suárez torna a Anfield. Demà serà un partit molt i molt especial per ell. També per a Coutinho. L’uruguaià està entrenant des de fa uns minuts amb la resta de companys damunt la gespa de l’estadi en el qual va viure tantes nits de glòria. Demà espera escriure una altra nit dolça en aquest escenari mític, ara amb la samarreta blaugrana. Si marca, ja ha avisat que no ho celebrarà. Màxim respecte al seu ex equip i màxima ambició. Vol estar l’1 de juny al Wanda. Aquestes han estat algunes de les seves respostes més destacades en la roda de premsa prèvia a l’entrenament:

El retorn a Liverpool.

“Serà especial. Vaig disfrutar molt aquí. Estic molt agraït al Liverpool per tot el que em va donar. Amb aquesta samarreta vaig arribar a l’elit del futbol. Tinc un dolç record de la meva etapa a Anfield. Aquest club em va fer millorar en moltes coses. I haver estat capità del Liverpool és una de les coses més importants de la meva carrera. Si estic ara al Barça és gràcies al meu pas per Liverpool”.

Celebraria un gol amb el Barça a Anfield?

“Tothom que estima aquest esport sap fins a quin punt és important marcar un gol en unes semifinals de la Champions. Al Camp Nou ho vaig celebrar i després vaig demanar perdó als aficionats del Liverpool. Crec que ho van entendre. Aquí a Anfield segurament no ho celebraria com no ho vaig celebrar al camp del Groningen quan hi vaig marcar amb la samarreta de l’Ajax”.

Tres anys i mig sense marcar a fora de casa.

“No és una dada que em tregui la son. A més, el gol d’Old Trafford (Luke Shaw en pròpia porta) me’l considero meu encara que vostès no me’l donin [riu]”.

Les baixes de Salah, Firmino i Keita.

“Són baixes importants. És evident. Salah és un jugador molt bo. Va estar entre els tres millors la temporada passada. Però tenen a Shaqiri, Origi, Sturridge... Tenen una plantilla extensa, amb jugadors internacionals i sabem de les dificultats de jugar en un camp amb tanta història”.

El 3-0 de l’anada pot induir a la relaxació?

“Partim d’un bon resultat però també teníem un resultat a favor en anys anteriors i no ho vam saber aprofitar. Tenim apresa la lliçó”.

El record de Roma de fa un any.

“Repeteixo, tenim allò après. Som molt conscients del que va passar i volem que no es repeteixi”.

Quin Liverpool s’espera vostè?

“Ells sortiran a guanyar el partit des del primer minut. Hem de vigilar no cometre faltes estúpides ni pèrdues. No podem entrar en un partit boig, d’anada i tornada, perquè és el que ells volen. Sabem que un gol els posarà de nou en l’eliminatòria i ho hem d’evitar”.

Estar a 90 minuts d’un final és una motivació extra?

“Estem en unes semis de Champions. És un partit gran i el premi també ho és. Estem motivats. I sabem que haurem de fer un gran partit perquè Anfield és un estadi molt difícil”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)