Barça

Valverde: “Seria un error pensar en el 3-0 de l’anada; sortirem a atacar”

Ernesto Valverde. Roda de premsa prèvia al Liverpool-Barça (Champions)

Ernesto Valverde està a tan sols noranta minuts de classificar-se per a la seva primera final de la Champions com a entrenador. El 3-0 de l’anada al Camp Nou i les baixes del Liverpool conviden a l’optimisme. Ell veu al Barça fort. Avisa que no sortiran a especular amb el resultat perquè això seria perillós. Aquestes han estat algunes de les seves respostes més destacades en la roda de premsa que ha acabat fa uns instants:

El resultat de l’anada condiciona?

“Ens hem de plantejar el partit com un partit únic, sense tenir en compte el que va passar al Camp Nou. Venim a Anfield a guanyar el partit. Qualsevol altre pensament seria una equivocació per part nostra”.

La baixa de Salah.

“Salah, Firmino... és evident que parlem de jugadors importants. Hauria estat extraordinari poder-los veure a tots demà. També a Dembélé. Però no podrà ser. La baixa de Dembélé la considero un problema perquè amb espais era un partit ideal per ell”.

Quin partit preveu?

“Som dos equips amb estils diferents. Nosaltres intentarem portar el partit al nostre terreny. Tinc una idea clara: hem d’anar a atacar”.

Li preocupa l’ambient d’Anfield?

“Sabem que hi haurà un grandíssim ambient a la grada. Però també va ser així a Old Trafford i a San Siro. Estarem a l’altura del partit i de l’ambient”.

L’equip, preparat.

“Demà pot passar de tot. És futbol. Ells només han perdut un partit en tota la temporada a la Premier. Són un gran equip. Però nosaltres també. No caurem en la relaxació. Veient com està de plena aquesta sala de premsa i com està demà el camp és impossible caure en la relaxació”.

Pensa en el triplet? Aquesta possibilitat què li genera?

“M’agradaria dir-te que estic levitant, però no. Estic igual. Ja veurem. Ells també confien en el seu doblet”.

El Barça arriba descansat. Klopp no va poder fer tantes rotacions dissabte.

“Jo vaig reservar a molts jugadors contra el Celta per evitar precisament el que va passar amb Dembélé. Les lesions sempre són un risc. Ells han perdut a Salah... Sempre hi ha imprevistos. Però els 22 futbolistes que sortin demà estaran en perfectes condicions”.

Dembélé arribarà per la final de copa contra el València?

“Pràcticament no hem parlat d’això. No hem tingut massa temps. Però és complicat que ho pugui fer”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)