Barça

Suárez passa pel quiròfan i es perdrà la final de copa

Artroscòpia. El davanter uruguaià del Barça va ser operat ahir al vespre pel doctor Ramon Cugat d’una lesió al menisc del genoll dret

Les males notícies al voltant del Barça no s’acaben. Luis Suárez va ser sotmès ahir, a última hora, a un artroscòpia i no podrà jugar, amb tota seguretat, ni en les dues jornades de lliga que queden –contra el Getafe, al Camp Nou, i l’Eibar, a Ipurua– ni la final de la copa, al Benito Villamarín, contra el València, dissabte 25 de maig. Al tancament d’aquesta edició, el Barça no havia comunicat el temps de convalescència que els metges consideren que haurà de passar el jugador. La baixa del 9 blaugrana s’afegeix a la del francès Ousmane Dembélé, i per tant Ernesto Valverde haurà de preparar aquests compromisos amb molt pocs efectius a la davantera.

Les molèsties que Suárez ha arrossegat durant tota la temporada al genoll dret –per les quals el Barça va decidir incorporar Kevin Prince Boateng en el mercat d’hivern– es van agreujar dimarts, a Anfield Road, durant el partit de tornada de la semifinal de la Champions. El cas és que, finalment, ha decidit solucionar el problema passant per la sala d’operacions. Per això, ahir, quan passaven dos minuts de les set de la tarda, el FC Barcelona comunicava que el futbolista tenia una “lesió meniscal interna del genoll dret” i que seria operat pel doctor Ramon Cugat, sota la supervisió dels seus serveis mèdics. L’any 2014, abans del mundial del Brasil, Luis Suárez ja va ser intervingut en aquest menisc.

A més de no poder jugar la final de copa, és probable que l’uruguaià no pugui disputar amb la seva selecció la copa Amèrica, que es disputarà al Brasil entre el 14 de juny i el 7 de juliol pròxims. En tot cas, aquesta possibilitat no és tan segura.

NO PODIA MÉS

Les molèsties que ha arrossegat tota la temporada es van agreujar dimarts, a Anfield

NI AMB LA SELECCIÓ

És dubte per a la copa Amèrica, que es disputarà entre el 14 de juny i el 7 de juliol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)