Barça

Valverde: “Em sento fort per afrontar la situació”

Ernesto Valverde. Roda de premsa prèvia al Barça-Getafe

Ernesto Valverde ha comparegut aquesta tarda a la sala de premsa de la ciutat esportiva Joan Gamper per primera vegada després del KO contra el Liverpool del passat dimarts. Roda de premsa complicada. L’eliminació dramàtica a Anfield ha fet mal als culers. També a ell li ha fet mal la derrota. Amb tot, ell se sent fort per continuar i recolzat per Josep Maria Bartomeu. Almenys és el que ha assegurat fa uns instants.

“Quan es produeix un cop com aquest, tot trontolla. Quan passen aquestes coses sembla que calgui cremar-ho tot”. “He parlat amb el president. Em va preguntar com estava i jo li va preguntar també a ell. Em va transmetre el seu suport absolut”, admet.

“No he vist el partit d’Anfield repetit, però el tinc al cap”. “Estem tocats, no ho negaré. Tenim una responsabilitat no només amb nosaltres mateixos, sinó també amb la nostra afició. Podem perdre, però el problema és com vam perdre. Ha estat molt dolorós, però no queda altre remei que mirar cap endavant”, assegura.

Pel que fa a la possible rebuda del públic del Camp Nou, ell entendria una rebuda poc dolça: “És normal. Després d’un cop dur com aquest els aficionats tenen dret a manifestar-se com creguin convenient”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)