Barça

Un Barça trist acomiada la lliga al Camp Nou amb una victòria obligada

Poc ambient. Han superat el Getafe per 2 a 0 amb gols d’Arturo Vidal i Messi en un estadi mig buit i que xiula Coutinho

El Barça ha acomiadat la lliga al Camp Nou amb una victòria contra el Getafe. Ha estat un partit sense gaire història més enllà dels gols d’Arturo Vidal i Leo Messi en un estadi mig buit i on s’ha notat que la decepció per l’eliminació en la champions encara dura. Tant a la gespa com a la graderia.

Valverde ha sortit pràcticament amb el mateix onze que va perdre a Liverpool amb les úniques novetats de Malcom, pel recentment operat Luis Suárez, i Umtiti en el lloc de Lenglet. La resta, tots titulars en la gran desfeta europea. I en els primers minuts ha semblat que l’equip seguia a Anfield perquè el ritme era lent, sense intensitat i amb poques idees. I pèrdues de pilota en zones compromeses i que han permès algunes ocasions pel Getafe, com una de Jorge Molina després d’una errada de Busquets, que incomprensiblement ha estat xiulat per un sector de la grada. Coutinho, això sí, ha estat el gran assenyalat i cada cop que tocava la pilota era escridassat. Als madrilenys també els han anul·lat un gol per un fora de joc molt clar.

Amb el pas dels minuts, el Barça ha començat a arribar amb més perill. Rakitic ho ha provat amb un xut des de la frontal just abans que Arturo Vidal obrís el marcador. Ho fet després del llançament d’una falta lateral servida per Messi, la primera pentinada de Piqué l’ha aturat David Soria però el seu refús ha acabat als peus del xilè. Poc després Malcom ha pogut fer el segon però el porter del Getafe ha estat bé.

El Barça ha sortit una mica millor en la segona meitat i ha gaudit d’algunes ocasions clares, com per exemple una de Malcom després de rebre de Piqué o una altre de Messi després d’una bona assistència d’Arturo Vidal. Valverde ha mogut la banqueta. Aleñá ha entrat per Rakitic i Abel Ruiz per Coutinho, que ha marxat del camp lesionat i aplaudit pel mateix públic que l’ha estat xiulant durant bona part del partit.

Fins el final ho han intentat els dos equips, el Getafe per intentar consolidar la seva plaça de champions i el Barça per oferir un nou gol a l’afició i poder acabar millor la temporada al Camp Nou. I els blaugrana han trobat el premi gairebé a les acaballes amb un gol de Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)