Barça

El Barça renova Lluís Cortés

Barça. Just la setmana abans de disputar la final de la Champions, el conjunt blaugrana ha decidit fer pública la renovació del tècnic balaguerí, que es va fer càrrec de l’equip a mitja temporada

El tècnic del femení, Lluís Cortés, afrontarà la final de la Champions del proper dissabte contra l’Olympique de Lió amb la renovació sota el braç. Així ho ha decidit l’entitat blaugrana, que aquesta tarda ha fet oficial la continuïtat del preparador de Balaguer almenys una temporada més. La renovació premia el treball de Cortés, que es va posar al capdavant de l’equip el passat mes de gener en substitució de Fran Sánchez en una situació força delicada i ha classificat el conjunt blaugrana per a una històrica final de la Champions.

L’entrenador, de 32 anys, ja va arribar al Barça fa dos estius per exercir tasques d’assistent i d’scouting dins el cos tècnic de Fran Sánchez, però la seva gran oportunitat va arribar després d’un empat a 0 en el derbi contra l’Espanyol, una ensopegada que va provocar un canvi de rumb en la direcció de l’equip. Aleshores, en la presentació de Cortés com a primer entrenador, el mànager esportiu de la secció, Markel Zubizarreta, ja va explicar que no era una solució d’emergència i avui s’ha fet efectiva la seva continuïtat per més enllà d’aquest curs. En principi, Cortés signa fins el 30 de juny de 2020, tot i que amb opcions d’una temporada més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)