Barça

Renoven Lluís Cortés

Femení. La setmana abans de la final de la Champions, el FC Barcelona ha decidit renovar el tècnic balaguerí, que es va fer càrrec de l’equip a mitja temporada en substitució de Fran Sánchez

El tècnic del Barça femení, Lluís Cortés, afrontarà la final de la Champions de dissabte contra l’Olympique de Lió amb la renovació sota el braç. Així ho ha decidit l’entitat blaugrana, que ha fet oficial la continuïtat del preparador de Balaguer. En principi, ha renovat fins al 30 de juny del 2020, tot i que amb una altra temporada opcional. La renovació premia el treball de Cortés, que es va posar al capdavant de l’equip el mes de gener passat en substitució de Fran Sánchez en una situació força delicada i ha classificat el conjunt blaugrana per a una històrica final de la Champions. El tècnic estava radiant. “És una setmana molt especial, pel partit de dissabte i pel dia d’avui. El club ha reconegut la nostra feina. Estem preparats per donar-ho tot. Prometo dedicació i esforç, il·lusió i treball per aconseguir tots els èxits que volem”, va dir.

El vicepresident esportiu, Jordi Mestre, va assegurar que amb la renovació de Cortés volen demostrar que hi ha una gran confiança en el tècnic i també en el projecte esportiu del femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)