Barça

Bartomeu ratifica Valverde

Barça. El president assegura que el ‘Txingurri’ és el tècnic que volen, ell i la seva junta, i parla d’un projecte a mig i llarg termini

En un acte sobre la reedició del llibre Kubala, de Manuel Ibáñez Escofet, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha ratificat Ernesto Valverde com a l’entrenador de l’equip, tot i que en la darrera junta directiva s’havia acordat no parlar d’aquest assumpte fins després de la final de copa. Després de la desfeta davant el Liverpool a la Champions, la continuïtat de Valverde a la banqueta era una incògnita, tot i que recentment va signar la seva renovació. Bartomeu, però, ha avalat el tècnic.”La planificació de la temporada vinent està en marxa des de fa temps. Hi ha jugadors fitxats i en parlarem després de la final de copa. Valverde ja va dir l’altre dia, en roda de premsa, que té el suport del president i de la junta. És l’entrenador que volem. Aquest és un projecte a mig i llarg termini. Té contracte i estem molt contents amb ell. Ara es tracta que els jugadors es vagin recuperant del cop anímic”, ha manifestat el màxim mandatari del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)