Barça

Griezmann, cada cop més a prop del Barça

Mercat. Simeone parla del club blaugrana com a possible destí del francès mentre Tuchel i Guardiola el descarten pel PSG i el City

El futur d’Antoine Griezmann és cada dia més blau i grana. Si més no això és el que sembla després de les manifestacions que han realitzat avui, en roda de premsa, els entrenadors de l’Atlético de Madrid, el club al qual encara pertany, el París Saint-Germain i el Manchester City, dos dels seus probables pretendents. Després que el davanter francès comuniqués, dimarts passat, a l’entitat de la riba del Manzanares la seva voluntat d’exercir la clàusula de rescissió per marxar, tot i que sense revelar el seu destí, avui s’ha viscut un nou episodi del serial que, cada vegada més, l’aproxima al Camp Nou.

Diego Pablo Simeone, tècnic l’Atlético, ha deixat anar, directament, el nom del Barça com a “possible” destinació de Griezmann quan ha estat preguntat per l’abundosa sortida de futbolistes colchoneros que miren de pujar un esglaó en la seva carrera. “Sempre van buscant equips molt importants, com el Bayern de Munic, en el cas de Lucas. I Griezmann, possiblement, el Barcelona”, ha etzibat l’argentí, en unes reveladores declaracions.

Per si no n’hi hagués prou, Thomas Tuchel, entrenador del París Saint-Germain, ha reconegut que li agradaria comptar amb Griezmann en la seva plantilla, però ha afegit que no contempla l’opció d’incorporar-lo. “Griezmann pot jugar amb tots els equips del món”, ha assenyalat l’alemany. “Però en aquest moment, no és una opció real”, ha afegit abans de subratllar que el PSG s’ha marcat l’objectiu de crear un equip i que, ara mateix, busca futbolistes de perfil defensiu: “Tenim altres prioritats i hem de començar reforçant la defensa.”

El missatge de Tuchel és especialment significatiu, tenint en compte que el PSG és, juntament amb el FC Barcelona, el club més ben posicionat per fitxar Antoine Griezmann. Com també ho podria ser el Manchester City, si no fos perquè avui Pep Guardiola ha descartat aquesta possibilitat. “Que els aficionats del Barça estiguin tranquils, perquè no fitxarem Griezmann. No ens el podem permetre”, ha comentat el català en la compareixença prèvia a la final de la FA Cup que el seu equip jugarà demà contra el Watford.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)