Barça

“No menyspreem el Barça”

Reynald Pedros. Entrenador de l’Olympique de Lió

L’Olympique de Lió arriba a la final de Budapest com el gran favorit al títol. L’avalen les tres últimes Champions guanyades de forma consecutiva. Però Reynald Pedros assegura que el seu equip manté la flama i l’ambició del primera dia. Res d’autocomplaença: “Si existís aquest risc ho hauríem parlat. No és el cas. No tinc aquesta sensació. No ens hem cansat de guanyar. Estem molt centrats en aquesta final. No caurem en la relaxació”. “Mai menyspreem cap rival. Tampoc el Barça. Sabem que serà un partit difícil, i si som favorites ho haurem de demostrar damunt la gespa”.

Pedros admet que ell i la resta del cos tècnic han estudiat molt a l’equip blaugrana i que el Lió arriba preparat a la cita: “Hem fet una bona feina de vídeo. Coneixem bé al Barça. És un equip tècnicament molt capacitat i arriben amb una ratxa guanyadora important. Han sabut dissenyar un col·lectiu unit i amb talent. I defensivament són també un equip potent. El Barça ha encaixat pocs gols a la Champions i això diu molt a favor d’elles, però també serà un al·licient important per a nosaltres”.

Pel que fa a la baixa de la francesa Hamraoui per sanció, Reynald Pedros considera que és un “contratemps important” pel Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)