Barça

“Griezmann és un gran jugador, ja veurem si ve”

Valverde en 9 frases

ÚLTIM PARTIT: “L’Eibar sempre té una intensitat alta i un gran ritme que ens anirà bé per preparar-nos per la final de Copa.”.

FER NET: “Ens hem de centrar en el que podem guanyar.”.

GRIEZMANN: “Nosaltres sempre diem el mateix, ja veurem. Griezmann es un gran jugador. Si al final ve, ja es veurà. Parlem d’un supòsit.”.

RENOVACIÓ PROFUNDA?: “No sé quants fitxatges hi haurà. Jo sóc una part més del club. Volem fer el millor equip possible, tenint en compte les fortaleses que tenim i les debilitats.”.

EL FUTUR: “Tenim contacte amb la direcció esportiva però aquesta temporada no ha acabat. Tenim una final i la possibilitat de guanyar un doblet, que no es tan fàcil ni per aquest club ni per cap altre. Ja hi haurà temps per parlar de futur.”.

L’ONZE A EIBAR: “La idea es mantenir-nos actius, volem mantenir el ritme de competició i la meva idea es que juguin els que participaran en la final.”.

BALANÇ: “La temporada ha estat molt bona. Se’ns ha espatllat molt per com hem caigut en la champions. La patacada ens ha deixat tocats, si. Però podem guanyar tres títols.”.

ESTAT D’ÀNIM: “La plantilla està bé, cada dia millor. Els primers dies després de la eliminació van ser durs però ens estem recuperant i tenim ganes de guanyar la final.”.

EL VAR: “Ha estat positiu i s’ha demostrat que la polèmica no desapareixerà del futbol. M’agradaria que incidís menys en el ritme de joc.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)