Barça

La gran decepció europea

Valverde. Reconeix que la manera com es va caure en la Champions ha espatllat una temporada que qualifica de “molt bona” i manté la prudència sobre el fitxatge de Griezmann

Ernesto Valverde no amaga que la desfeta de Liverpool encara no està del tot oblidada. Que l’equip s’està “recuperant” d’uns primers dies “molt durs” però que està esperançat per acabar la temporada guanyant la copa del Rei. Una temporada que, com la passada, queda tacada per la manera com es va dir adeu a Europa. “La temporada ha estat molt bona. Podem guanyar tres títols. Se’ns ha espatllat molt per com hem caigut en la Champions. La patacada ens ha deixat tocats, sí”, va dir. El tècnic va haver de respondre moltes preguntes sobre el futur, com per exemple si ha participat en la planificació o si cal una revolució. “Tenim contacte amb la direcció esportiva però aquesta temporada no ha acabat. Tenim una final i la possibilitat de guanyar un doblet, que no és tan fàcil ni per a aquest club ni per a cap altre. Ja hi haurà temps. No sé quants fitxatges hi haurà. Jo soc una part més. Volem fer el millor equip possible, tenint en compte les fortaleses que tenim i les febleses.” Un dels noms que més ha sonat aquests dies és el de Griezmann. Valverde manté el discurs del club. “Nosaltres sempre diem el mateix: ja ho veurem. Griezmann és un gran jugador. Si al final ve, ja es veurà. Estem parlant d’un supòsit”, va assenyalar.

Finalment, va explicar que en la cita d’avui contra l’Eibar no farà excessius canvis en l’onze perquè vol que l’equip no perdi el ritme de cara a la final de Sevilla. “La idea és mantenir-nos actius. L’Eibar sempre té una intensitat alta i un gran ritme que ens aniran bé per preparar-nos per a la final.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)