Barça

Lluís Cortés

Entrenador del Barça

“L’Olympique de Lió està molts passos endavant”

El partit va acabar i en la zona de premsa i en la zona mixta es van reproduir els sentiments contradictoris després de la derrota. D’una banda, el primer temps i el marcador determina que el Barça encara és lluny d’aconseguir cotes altes a Europa. D’altra banda, haver arribat a la final i haver competit en la segona part mostra que és un bon punt de partida. “Són sensacions estranyes les que tenim ara mateix”, va dir Lluís Cortés: “Estem contentes d’haver arribat fins aquí però també s’ha vist que l’Olympique està diversos passos endavant”, va afegir el tècnic.

El Barça va disputar la primera final de UEFA Women’s Champions League en la seva història. “Ningú s’esperava que fóssim aquí. No sortíem en cap travessa a principis de temporada i hem posat les coses difícils a rivals potents a Europa”, assenyalava Cortés. Però en la final, les blaugrana somiaven donar la sorpresa contra un rival que ara mateix és una dinastia en l’esport continental a Europa. “Havíem advertit que l’Olympique sortiria molt fort des de l’inici per explotar el factor emocional perquè nosaltres no havíem jugat cap final de la Champions. I no hem sabut parar-les”, va assenyalar el tècnic que tot i haver preparat les pilotes llargues a l’esquena i les centrades laterals, l’equip va acabar encaixant els gols en aquestes circumstàncies: “Ens han superat en els duels individuals. Hauríem d’haver protegit millor les pilotes a l’espai però crec que han estat situacions aïllades”, va declarar l’entrenador.

Al si de l’equip defensen que la final disputada ahir és un bon punt de partida per al futur. “La temporada vinent veurem un Barça més preparat per a aquesta competició”, va indicar Cortés: “L’equip aquest curs ha mostrat molta solvència i espero que en el futur també pugui servir.”

ORGULL

“Ningú s’esperava que fóssim aquí, no sortíem en cap travessa a inicis de temporada”

EMOCIONS

“Han aprofitat el factor emocional perquè nosaltres debutàvem en una final”

INFERIORITAT

“Ens han superat en els duels individuals; són un equip superior a nosaltres”

EL FUTUR

“La temporada vinent estarem més preparades per a aquesta competició”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)