Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“Ara pensem a recuperar jugadors”

Ernesto Valverde va reconèixer que en el partit contra l’Eibar només buscava mantenir que l’equip estigués “actiu” i que arribes en ritme a la final de dissabte. “Hem volgut ser intensos els dos equips en el primer temps. Ells ens han fet una pressió molt alta i ho hem sabut aprofitar quan hem superat les línies. Després ha baixat el ritme i hem perdut algunes pilotes molt perilloses.”, va assenyalar. Preguntat per si el seu equip continua excessivament apàtic i necessitat de confiança després de la eliminació europea, el tècnic no considera que de cara a dissabte necessiti motivar els seus i va comentar que el que més el preocupa en aquests moments són les moltes baixes que podria tenir. Sobre aquest tema, no es gaire optimista. “Dissabte ens jugarem un títol, el que volem es que no hi hagi problemes. Està clar que tenim dificultats en algunes posicions. El Marc (Ter Stegen) segur que hi serà, Coutinho no ho sé i Dembélé és difícil i Arthur ja veurem. Porta dos o tres mesos amb problemes. I el Nelson està a l’hospital però esperem que només sigui l’atordiment del cop”.

Valverde va elogiar de nou Leo Messi per les seves grans xifres en la lliga, on ha tornat a ser el màxim golejador amb 36 gols que molt possiblement li serviran per guanyar una nova Bota d’Or. I va tornar a reclamar més mèrit pel seu equip. “El balanç és boníssim però com que ens van donar la copa fa unes setmanes tot s’oblida. En algun moment a la primera volta vam tenir alguna dificultat però la regularitat ens ha portat a ser campions".

LA LLIGA

“Com que ens van donar la copa fa setmanes, tot s’oblida, però el balanç és bo”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)