Barça

Hansen, primer fitxatge del Barça

Futbol femení. El club blaugrana incorpora l’extrem del Wolfsburg per a les dues pròximes temporades. Ho fa el mateix dia que Jorge Vilda, seleccionador estatal, dona la llista per al mundial de França, amb deu jugadores del Barça

El Barça femení ja treballa en la temporada vinent. Només dos dies després de caure en la final de la Champions contra l’Olympique de Lió, el club blaugrana va anunciar el fitxatge de la davantera noruega Caroline Graham Hansen. Té 24 anys, procedeix del Wolfsburg i signa per dues temporades. Hansen és una extrem amb desequilibri que ha estat la millor assistent de la Bundesliga. Ha guanyat tres lligues i cinc copes i ha arribat dues vegades a la final de la Champions (2016 i 2018).

El Mundial

També ahir van rebre bones notícies un bon grapat de jugadores del Barça. El seleccionador estatal, Jorge Vilda, va donar la llista de 23 futbolistes que disputaran el mundial de França amb la selecció espanyola a partir del 7 de juny. De les 23, deu son del Barça: Sandra Paños, Mapi León, Leila Ouahabi, Marta Torrejón, Andre Pereira, Vicky Losada, Mariona Caldentey, Aitana Bonmatí, Patri Guijarro i Alexia Putellas. La llista la completen Lola Gallardo, Silvia Meseguer, Amanda Sampedro, Jenny Hermoso i Andrea Sánchez Falcón (Atlético), Sun Quiñones i Nahikari García (Real Sociedad), Ivana Andrés i Marta Corredera (Llevant), Celia Jiménez (Seattle), Irene Paredes (PSG), Virginia Torrecilla (Montpeller) i Lucía García (Athletic).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)