Barça

Undiano, àrbitre de la final de Sevilla

Copa. Es retira de l’arbitratge i serà el seu últim partit. Va dirigir la del 2011 contra el Real Madrid, de trist record per al Barça

El Real Madrid - Betis de diumenge no va ser l’últim partit d’Alberto Undiano Mallenco com àrbitre. El comitè d’àrbitres de la federació espanyola ha volgut premiar la seva trajectòria i el va designar ahir per dirigir la final de copa del Villamarín que jugaran dissabte el Barça i el València. Aquest sí serà l’últim partit d’Undiano Mallenco, que es retira a final de temporada després d’haver dirigit, entre d’altres, 348 partits de lliga, sent l’àrbitre que més partits ha xiulat a primera divisió.

El navarrès ha dirigit abans dues finals de copa. La que va enfrontar l’any 2008 a València i Getafe, amb triomf dels valencians (3-1) i la que van disputar el Real Madrid i el Barça l’any 2011 a Mestalla. Aquella final va deixar un mal record de l’àrbitre de Pamplona en els jugadors del Barça. Undiano Mallenco va permetre entrades molt dures, algunes d’elles violentes, per part de jugadors del Real Madrid, en aquell moment entrenats per José Mourinho. El partit va acabar amb triomf blanc per la mínima. L’únic gol del partit el va marcar Cristiano Ronaldo, de cap, en la pròrroga.

L’àrbitre de VAR al Villamarín serà Carlos Del Cerro Grande.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)