Barça

Espot reivindica la xiulada

Final de copa. Diu que la sentència de l’Audiencia Nacional que el va absoldre de suposades injúries a la corona i als símbols d’Espanya, garanteix la llibertat d’expressió al Villamarín

Santiago Espot es manifestarà en breu públicament. Ho farà per explicar als aficionats del Barça que vagin a Sevilla a veure la final de copa entre l’equip de Valverde i el València que tenen garantit el dret a la llibertat d’expressió.

Espot va ser jutjat per suposades injúries a la corona espanyola i als símbols de l’Estat per la xiulada que es va produir contra el rei d’Espanya i l’himne espanyol en la final de l’any 2015. Després de diverses sentències, l’Audiencia Nacional va absoldre Espot ara fa un any. Segons Espot, aquella sentència marca jurisprudència i garanteix que els aficionats es puguin expressar com vulguin al Benito Villamarín.

Espot celebra que el Barça, com a club, hagi demanat que es respecti la llibertat d’expressió dels seus aficionats, però lamenta que no es traduís en cap acció concreta la protesta que el president, Josep Maria Bartomeu, va fer després que en l’última final de copa del Wanda Metropolitano es requisessin samarretes grogues als aficionats del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)