Barça

Bartomeu torna a mostrar el seu suport a Valverde

Confiança. El president del Barça diu al Senat que la temporada és molt bona i posa en valor el títol de lliga i la feina de l’entrenador

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha tornat a mostrar la seva total confiança en Ernesto Valverde. “Vull posar en valor a Ernesto Valverde, amb qui confiem plenament. Crec que la temporada és molt bona, esperant la final de copa de dissabte”, ha dit en el discurs inicial en la trobada que ha mantingut la junta directiva amb el Senat del Barça, integrat pels 1.000 primers socis del club. Bartomeu ha valorat la temporada del primer equip, posant en valor el títol de lliga i explicant que la decepció de la Champions es valorarà després de la final de dissabte. “Vam conquerir supercopa quan va començar la temporada, un títol al que no es dona valor si es guanya, hem guanyat la lliga amb gran superioritat, jugarem la sisena fina de copa consecutiva i lluitarem pel novè doblet de la nostra història. La decepció per l’eliminació de la Champions és gran, per com ens van eliminar, una decepció compartida per tècnics i jugadors. Em pregunto perquè una part se senten insatisfets després d’aquests triomfs, perquè des de 2004 ens hem acostumat a guanyar, també perquè teníem esperances i la derrota va arribar després d’un bon resultat a l’anada, encara amb el que havia passat a Roma. Vostès saben que costa molt guanyar, vull reivindicar l’orgull que sento pel nostre equip de futbol. Guanyar la lliga té un mèrit extraordinari diguin el que diguin els que la volen desmerèixer. Posar en valor els èxits, és compatible en fer critica per l’eliminació de la Champions. Però esperem a la final. No podem desmerèixer aquest títol. Quan acabi reflexionarem per millorar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)