Barça

Suport de Bartomeu a Valverde abans de la final

Confiança. El president del Barça diu al Senat del club que la temporada és molt bona i dona valor al títol de lliga i a la feina de l’entrenador

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va tornar ahir a mostrar la seva total confiança en l’entrenador del primer equip. “Vull valorar la feina d’Ernesto Valverde, amb qui confiem plenament. Crec que la temporada és molt bona, esperant la final de copa de dissabte”, va dir en el discurs inicial de la trobada que va mantenir la junta directiva amb el Senat del Barça, integrat pels 1.000 primers socis del club. Bartomeu va valorar la temporada del primer equip i va donar valor el títol de lliga, tot explicant que la decepció de la Champions es valorarà després de la final de dissabte. “Vam conquerir la supercopa quan va començar la temporada, un títol al qual no es dona valor si es guanya; hem guanyat la lliga amb una gran superioritat; jugarem la sisena final de copa consecutiva, i lluitarem pel novè doblet de la nostra història. La decepció per l’eliminació de la Champions és gran, per la manera com ens van eliminar, una decepció compartida per tècnics i jugadors. Em pregunto per què una part dels barcelonistes se senten insatisfets després d’aquests triomfs. És perquè des del 2004 ens hem acostumat a guanyar, també perquè teníem esperances i la derrota va arribar després d’un bon resultat en l’anada i encara amb el record del que havia passat a Roma. Vostès saben que costa molt guanyar, vull reivindicar l’orgull que sento pel nostre equip de futbol. Guanyar la lliga té un mèrit extraordinari, diguin el que diguin els que la volen desmerèixer. Donar valor als èxits és compatible amb fer crítica per l’eliminació de la Champions. Però esperem a la final. No podem desmerèixer aquest títol. Quan acabi reflexionarem per millorar.”

Bartomeu va dir que afronta els dos anys de mandat que li queden “amb la màxima força i l’experiència acumulada”, i va destacar l’esforç que es fa des de la directiva per poder continuar competint amb els grans d’Europa. “Competim en un ambient difícil i a vegades hostil, som un club únic. El nostre gran rival és la Premier, amb equips amb més recursos, hem de ser creatius per ampliar els nostres ingressos perquè estem orgullosos del nostre model de propietat.”

El president del Barça també va tenir bones paraules per a la resta d’equips professionals del club: “Ja hem guanyat 18 títols i podem batre tots els rècords. Vull destacar l’equip d’handbol, amb sis de sis, i li queda la Champions. Donar l’enhorabona a l’hoquei, amb 5 títols i sense sort a la final a quatre, hem fet un salt endavant en el basquet i confiem en el futbol sala, que ha guanyat totes les copes i lluita per la lliga. Un capítol especial és el femení. No ha guanyat res, però ha aconseguit un èxit sense precedents en arribar a la final de la Champions. És un camí cap a l’equiparació de la dona en el món de l’esport i en el club. Han contribuït a fer del Barça més que un club”, va acabar Bartomeu.

LA CHAMPIONS

“La decepció arriba perquè des del 2004 ens hem acostumat a guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)