Barça

Autodefensa de Luis Suárez

Carta oberta. L’uruguaià diu per escrit que no es pot posar en dubte la seva professionalitat i justifica la seva operació abans de la final de copa

Dins l’ambient de negativitat evident que hi ha instal·lat ara mateix en l’entorn blaugrana, un dels noms que centra moltes de les mirades és el de Luis Suárez. Està assegut al banc dels acusats. Ha marcat 21 gols aquesta temporada, ha liderat l’equip en molts moments i sempre ha estat un exemple de sacrifici i caràcter damunt la gespa. El seu rendiment haurà pogut ser millor o pitjor, un recanvi de garanties que l’alliberi de jugar tots els partits certament convindria de la cara al proper curs, però igualment cert és que sempre ha estat d’aquells futbolistes que no negocien a l’hora de posar el peu. Ha renunciat a la selecció aquest mateix curs en benefici del club, quan va optar per quedar-se a Barcelona per tractar-se de les molèsties de cartílag del genoll. Res d’això no importa ara. En moments de crisi, la memòria és selectiva i la seva operació de genoll a les portes de la final de copa ha generat i continuarà generant controvèrsia. Algunes veus crítiques consideren que hauria pogut forçar i jugar el partit contra el València. Hi ha la creença que no s’hauria operat si el Barça tingués pendent jugar la final de la Champions. Hi ha qui creu que ha prioritzat arribar net a la copa Amèrica per davant de la final de copa.

En vista d’aquest escenari, Suárez ha decidit sortir al pas de totes aquestes crítiques. Va emetre ahir un comunicat a les seves xarxes socials en què vol deixar clar el seu compromís amb el Barça: “He demostrat cada dia des que vaig arribar al club que estic cent per cent involucrat. Ho dono tot per aquest escut.”

Suárez diu que lamenta que hi hagi gent que vulgui fer mal amb especulacions fetes “amb mala intenció” i que pretenen “posar en dubte” la seva professionalitat, hi afegeix. També aclareix que la lesió no té res a veure amb aquella del cartílag i que s’ha perdut la final en contra de la seva voluntat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)