Barça

Poder i poca competència

Els jugadors no poden espolsar-se la seva quota de responsabilitat en tot el que ha succeït en aquest final. Són ells els que van permetre que el Liverpool els passés per sobre i els que es van bloquejar quan el conjunt anglès va fer el segon gol en aquella fatídica nit. Un equip amb jugadors experimentats i de la qualitat del Barça no es pot permetre no competir, és inadmissible. En el primer temps contra el València va semblar que ho repetirien però van treure l’amor propi en el segon temps per intentar capgirar el resultat. Però aleshores els va faltar futbol.

Un dels problemes de l’equip, i que es repeteix des de fa temps, és que la columna vertebral amb prou feines té competència real. Sempre acaben jugant els mateixos. I es resisteixen a deixar pas o cedir minuts. L’orgull, la capacitat competitiva i la seva qualitat els porten a pensar que són eterns però la realitat els ha baixat a la terra. A alguns, com ara Rakitic, Alba, Busquets i Suárez, la temporada se’ls ha fet molt llarga. D’altres han estat una absoluta decepció i no han estat a l’altura del Barça ni del seu nom com en el cas de Coutinho. I tots han viscut massa bé confiant que Messi els trauria sempre les castanyes del foc.

També és un equip amb excessiu poder dins el club. Els títols dels últims anys, els han donat carta blanca per exigir renovacions astronòmiques i excessives en anys de contracte i per condicionar algunes decisions esportives. Cal que en el futur el club guanyi més força en la relació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)