Barça

Luis Suárez retorna i goleja

Seleccions. El ‘9’ blaugrana ha jugat mitja hora davant Panamà i ha marcat, de falta directa, el segon dels tres gols de l’Uruguai

Gairebé un mes després que se li practiqués una artroscòpia en el genoll dret, Luis Suárez ha tornat a jugar. Ho ha fet amb la seva selecció, en l’últim amistós abans de la Copa d’Amèrica, contra Panamà, i ha marcat. El retorn de l’uruguaià als terrenys de joc, doncs, no ha pogut ser millor. Suárez ha saltat a la gespa en el minut 63, substituint Maxi Gómez, i en el 68 ha enviat la pilota a la xarxa en transformar un lliure directe.

Després del partit, el seleccionador de l’Uruguai, Óscar Washington Tabárez, ha assegurat que el davanter del Barça “té un gran compromís” amb el futbol del seu país. “Avui semblava un jugador que venia de jugar set o vuit partits”, ha assenyalat. Consultat sobre la possibilitat que Suárez disputi els 90 minuts en el debut de la selecció celeste a la Copa d’Amèrica, el 16 de juny davant l’Equador, Tabárez no ha volgut donar pistes: “això se sabrà el dia del partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)