Barça

Griezmann: “Sé on vull anar i els sacrificis que he de fer”

Mercat. L’internacional francès, en declaracions a ‘Telefoot’, continua alimentant el debat i les especulacions sobre el seu futur

El serial Griezmann continua i tothom té més o menys clar que s’allargarà almenys fins al dia 1 de juliol, data en què la seva clàusula de rescissió passa de 200 milions d’euros a 120 milions. El futbolista francès, com ja va fer l’estiu passat, continua alimentant la incertesa i les especulacions fins que no arribi el dia D. Si dissabte parlava a Telematin, ahir, diumenge, ho va fer al programa Telefoot de TF1. “Sé on vull anar i els sacrificis que he de fer per arribar allà. Només demano una mica de paciència. Tan aviat com ho pugui dir, ho faré”, explicava en les últimes hores a la cadena de televisió francesa.

Si les declaracions de dissabte l’acostaven al PSG i a París, les paraules d’ahir sembla que el tornarien a situar a prop del Camp Nou. En el missatge de Griezmann es podria llegir entre línies que quan parla de “sacrificis” s’estaria referint a la baixada salarial. Recordem que a l’Atlético de Madrid ha cobrat 23 milions d’euros aquesta temporada passada i el Barça l’estiu passat li va oferir una fitxa de 16 milions anuals. Al marge d’un sacrifici econòmic important, Griezmann sap que jugar al Camp Nou implicaria també un sacrifici de caràcter mediàtic: estar a l’ombra de Leo Messi. Al Barça l’opinió continua sent la mateixa: Antoine Griezmann era una prioritat la temporada passada i continua interessant actualment en l’aspecte esportiu.

POSSIBLE LECTURA

Els “sacrificis” de què parla podrien ser la rebaixa salarial per jugar al Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)