Barça

Els punts sobre les is

Anàlisi post-Liverpool. La Plataforma Barcelonista El Senyor Ramon ha escrit un argumentari crític amb la directiva en què analitza la situació actual del Barça i insta els culers a reflexionar sobre la pèrdua del model i altres errors comesos

La ferida que va deixar la sagnant tragèdia d’Anfield contra el Liverpool encara cou. Ha passat ja més d’un mes d’aquell trist capítol però encara fa mal. És així. La Plataforma Barcelonista El Senyor Ramon convida els culers a fer autocrítica amb un exercici d’introspecció que consta de cinc punts. En el seu argumentari, al qual ha tingut accés aquest diari, assenyala que “tenir el millor jugador del món no és garantia de res”. “Potser no som tan bons com ens pensem. La d’enguany és la quarta derrota de tres gols o més que el Barça encaixa en els darrers quatre anys a Europa. No estem en condicions de competir amb els millors”, diu el comunicat.

Aquesta plataforma també lamenta que els jugadors ostentin tant de poder dins la gestió esportiva del club, i acusa la junta actual d’haver cedit aquest protagonisme, ja sigui per una raó de pròpia ineficàcia o simplement per omissió. També lamenta l’allunyament de l’estil. “Hem abandonat el model de joc que ens va fer cèlebres.” “Cal administrar els recursos amb racionalitat sense caure en improvisacions arximilionàries per soterrar problemes i fugir endavant. Recents operacions fallides no només condicionaran el futur immediat del club, sinó que limitaran el marge de maniobra de futurs mandats”, hi afegeix. “L’evidència del no encaix esportiu i del daltabaix econòmic dels casos de Coutinho i Dembélé, afegida a històries d’evident mala planificació com les d’Arda Turan i André Gomes, resulta palmària.”

També s’acusa l’entorn de tenir la panxa plena i d’autocomplaença.

Oposició

Avui, a les 12 h, a la Casa del Llibre de la Rambla Catalunya, 37, Víctor Font farà una roda de premsa amb motiu de la presentació del llibre Construïm junts el Barça del futur, d’Antoni Bassas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)