Barça

Suárez: “Després de l’eliminació a Liverpool volia desaparèixer”

Entrevista. El davanter uruguaià assegura que el fracàs d’aquest curs a la Champions va ser el pitjor moment de la seva carrera

En una entrevista al canal Fox, prèvia a la disputa de la Copa Amèrica, Luis Suárez ha confessat fins a quin punt va quedar tocat per l’eliminació del Barça a la Champions. “Després de l’eliminació a Liverpool volia desaparèixer del món. Van ser els pitjors dies de la meva vida i de la meva carrera, juntament amb els del Mundial de 2014. No volia portar els meus fills al col·legi perquè tothom podria veure que estava malament. Hi havia dies en què no volia fer res.”

Sobre la operació al genoll dret que li va impedir jugar la final de copa, per la qual va rebre moltes crítiques, Suárez ha assegurat que: “Em vaig operar perquè no podia més, no per arribar a la Copa Amèrica. Després del mundial tenia el cartílag desgastat. Si no hagués guarit el meu genoll, no hagués arribat a la final de copa.”

Preguntat per Leo Messi i les crítiques que rep al seu país, Suárez va reconèixer que parla molt d’aquest assumpte amb el seu company i amic. “És obvi que a ell li dol, com a ésser humà”, va dir. El davanter va negar, per altre banda, que Messi mani més que els entrenadors: “Diuen que Messi no vol a aquest o a aquell altre i ell no diu ni ‘ai’. Ni d’un tècnic, ni d’un jugador, ni de res.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)