Barça

El Barça focalitza el càsting i Alba encara espera rival

Mercat. El nom del portuguès Raphäel Guerreiro cotitza a l’alça però les pretensions del Dortmund continuen sent la principal trava i Filipe Luis continua a la recambra

Jordi Alba va ser un dels testimonis d’excepció al luxós casament de Sergio Ramos celebrat ahir a la Catedral de Sevilla. El lateral català, titular en l’últim Espanya-Suècia de classificació per a l’Eurocopa jugat encara no fa ara ni una setmana al Santiago Bernabéu (3-0) continua esperant nou company per a la banda esquerra. Competència a la vista de cara a la nova temporada. És una realitat. El Barça continua treballant per reforçar aquesta posició i un dels noms que ja havia sonat i que sembla que cotitza a l’alça és el del portuguès Raphaël Guerreiro. Segons una informació del diari Sport, el club fins i tot hauria iniciat ja negociacions amb el Borussia de Dortmund. El Barça ja s’havia interessat per ell el 2016, però finalment el lateral portuguès es va decantar per l’aventura a la Bundesliga i el club blaugrana va acabar incorporant Lucas Digne. Raphaël Guerreiro, recentment coronat campió de la Nations League al costat de Nélson Semedo, acaba contracte el 2020 i estaria taxat pel club alemany en uns 25 milions d’euros, una xifra que dista molt del que estaria en principi disposat a pagar el Barça per un futbolista que d’inici vindria a ser suplent d’Alba. El jugador no vol renovar amb el Dortmund i es presenta com una opció de mercat interessant per edat, talent i projecció futbolística.

Si Guerreiro s’apropa, qui sembla que s’allunya cada dia una mica més és Junior Firpo. La marxa del Betis de Serra Ferrer, amb qui el Barça mantenia fil directe, no és una bona notícia en aquest sentit i a més la intenció de Rubi és retenir-lo a no ser que arribés una oferta irrebutjable econòmicament. I de pretendents no li’n falten. Diversos clubs de la Premier han preguntat pel jugador. Junior, que té una clàusula de 60 milions d’euros, s’ha consagrat aquesta temporada com un dels futbolistes de més futur a tenir en compte en el mercat. Indiscutible per a Quique Setién, Junior ja sap què és marcar al Camp Nou. Ho va fer aquesta mateixa temporada en l’assalt del Betis al feu blaugrana per 3-4.

Qui continua en espera és Filipe Luis. L’ex de l’Atlético de Madrid continua a la recambra com a alternativa ferma i esperarà fins a l’últim moment a veure si arriba algun moviment més del Barça. És l’opció més econòmica perquè arribaria amb la carta de llibertat sota el braç, però els seus 34 anys el converteixen en una opció vàlida a curt termini. El futbolista brasiler està impacient per vestir de blaugrana, una possibilitat que ja va existir en el passat quan aleshores militava al Deportivo de la Corunya. Per ara Filipe Luis està tranquil, centrat exclusivament en la copa Amèrica. Titular en la canarinha de Tite en el debut contra Bolívia (3-0).

GUERREIRO

Recent campió de la Nations League, encaixa per edat, perfil i projecció

FILIPE LUIS

Titular contra Bolívia en la copa Amèrica, es manté a l’expectativa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)