Barça

L’aleví A cau en la final

LaLiga Promises. La falta de punteria fa que l’equip de Marc Serra perdi contra el Real Madrid, per 0-1, i impedeix que pugui revalidar el títol per tercera temporada consecutiva

No va poder ser. Ahir, l’equip aleví A del FC Barcelona no va poder guanyar per quarta temporada consecutiva LaLiga Promises, el torneig de futbol sub-12 més important del món. Després de completar una competició impecable, guanyant tots els partits, els joves jugadors entrenats per Marc Serra van caure per la mínima (0-1) contra l’aleví A del Real Madrid en una final, que, com la resta del torneig, es va disputar a la ciutat esportiva del Vila-real.

El gol que va marcar Paulo Iago, en culminar un contraatac, va donar un títol als blancs que no guanyaven des de feia dinou anys. El Barça va dominar, sobretot en la primera part, però va ser incapaç de respondre al gol madridista, tot i disposar de bones oportunitats. Pel Barça van jugar com a titulars: Saucedo, Sylla, Landry, Ávila, Pau, Jordana, Yamal. També van jugar: Navarro, Bernal, Kluivert, Marc i Castellanos.

L’Espanyol va caure en la final de consolació, per 2-1, contra el Sevilla i es va haver de conformar amb la quarta posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)