Barça

El Barça celebrarà els 40 anys de la Masia

Junta. Josep Vives assegura que l’estadi Johan Cruyff estarà acabat a final d’agost

La junta directiva del FC Barcelona va anunciar ahir el més destacat del programa que ha previst per a la celebració dels 40 anys de la Masia, que es compliran el 20 d’octubre. Entre els actes programats es preveu una exposició fotogràfica, una trobada de residències formatives, un documental i un llibre sobre la història de la Masia. També està prevista la inauguració del “passeig de Llegendes de la Masia” a l’estadi Johan Cruyff, que, segons el portaveu de la junta, Josep Vives, s’haurà acabat de construir a final d’agost. En aquest sentit, Vives va assegurar que de la mateixa manera que l’estadi on han de jugar el filial blaugrana i el femení, la resta de l’Espai Barça ja no té aturador. “El projecte s’està executant i es continuarà executant”, va sentenciar Vives, que també va anunciar que l’enderrocament del Miniestadi tindrà lloc a final d’any.

El portaveu no va voler donar detalls, en canvi, sobre les operacions que està duent a terme l’àrea esportiva. Ni una paraula sobre Neymar o Griezmann. Això sí, Vives va treure importància a les informacions que indiquen que el Barça necessita ingressar uns 70 milions abans de final de temporada per quadrar els comptes. “Des del 2010 s’han tancat tots els exercicis amb números positius”, va dir. “No s’hipotecarà ni el present ni el futur del club”, va deixar anar també.

Un altre tema que es va tractar en la reunió de la junta va ser l’estudi que s’ha fet, durant els últims 18 mesos, sobre l’anomenada “conversa digital” al voltant del FC Barcelona, al marge de les seves pròpies xarxes socials. L’encàrrec neix de la voluntat de conèixer la percepció de la marca Barça en l’àmbit digital, i avui se’n sabran més detalls.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)