Barça

El Barça fitxa el fillastre de l’agent de De Jong

Oficial. Mike van Beijnen, fill d’Ali Dursun, arriba per reforçar la posició de lateral dret del filial blaugrana. La clàusula és de 100 milions d’euros

Mike van Beijnen és nou jugador del Barça. L’holandès, de només 20 anys, arriba amb la carta de llibertat sota el braç, signa per a les dues pròximes temporades, fins el 2021, i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros. Van Beijnen arriba per reforçar la posició de lateral dret del Barça B i es dona la curiosa circumstància que és el fillastre d’Ali Dursun, el representant de Frenkie de Jong.

Fonts consultades del club asseguren que aquesta és una operació independent a la del fitxatge de De Jong, però el parentesc amb el representant del futbolista fitxat de l’Ajax envolta aquesta segona operació de certa controvèrsia.

Van Beijnen jugava fins ara a les files del NAC Breda i anteriorment ho havia fet en les categories inferiors del PSV Eindhoven i el Willem II. Precisament allà al Willem II va coincidir amb Frenkie de Jong. Ali Dursun, de fet, en diverses entrevistes, sempre ha explicat que va descobrir el talent de De Jong gràcies al fet d’anar a veure jugar el seu fill Mike en les categories inferiors del Willem II, on compartien vestidor.

El jugador va superar ahir totes les pertinents proves mèdiques que se li van realitzar al centre mèdic de la ciutat esportiva Joan Gamper i posteriorment va signar el seu nou contracte, acompanyat de Pep Segura, José Mari Bakero, Guillermo Amor i el directiu Silvio Elías.

L’arribada de Van Beijnen sembla que de retruc podria obrir encara una mica més les portes del senegalès Wagué cap al primer equip.

Diego Palacios, a l’altre carril, és el pròxim

Més notícies amb el Willem II com a denominador comú. L’equatorià Diego Palacios (19 anys), propietat de l’Aucas i cedit aquesta passada temporada al conjunt holandès, és el nom escollit per reforçar el carril esquerra del Barça B. El jugador tenia ofertes importants de l’Eredivisie, però el Barça podria anunciar l’acord en breu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)