Barça

Neymar: un fitxatge amb clarobscurs

El retorn del brasiler és una possibilitat real, però s’ha de tenir clar que l’encara incert fitxatge incorporaria elements positius i negatius

El que és segur és que té qualitat i que costarà molt

Encara que pugui semblar sorprenent, la possibilitat que Neymar torni al Barça és real. Evidentment que no és un fitxatge fàcil i que portar a bon port una operació d’aquesta magnitud serà dificilíssim, però l’oportunitat hi és. Existeix. Hi ha gent dins el club que ja està treballant en la manera d’aconseguir-ho per si finalment el PSG i el davanter brasiler trenquen peres definitivament i la situació es torna irreconciliable. Neymar vol deixar París, una ciutat on no ha estat mai tan feliç com a Barcelona, i el PSG, un equip on es pensava que seria el líder absolut que volia ser però on també ha hagut de compartir protagonisme amb Mbappé. A més a més, la fortuna tampoc l’ha acompanyat perquè no ha pogut triomfar en la Champions, ha tingut lesions i la seva imatge i valoració ha anat cap avall en comptes de cap amunt. En el dia d’avui, aconseguir la Pilota d’Or li queda molt més lluny que quan vestia de blaugrana.

El seu hipotètic retorn també genera controvèrsia dins del club i entre l’afició per la forma com va marxar. No li ho perdonen. Per alguns, com Rivaldo, no és un problema gaire greu perquè amb títols i bones actuacions això es pot oblidar. “Ell té molta personalitat i amb Messi, Suárez... Quan la pilota entri a porteria i amb els driblatges que fa, si a més s’aconsegueix la Champions, tot s’oblidarà”, assegura. El seu compatriota considera que un possible retorn al Barça serviria perquè Neymar tornés a centrar-se en el futbol definitivament i per tornar veure brillar el trident.

Passi el que passi, és una evidència que aquesta és una operació amb alguns punts a favor però també d’altres en contra. I tot s’ha de tenir en compte. En les peces adjuntes entrem més en detall.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)