Barça

El Barça jugarà el Gamper contra l’Arsenal

Trofeu Joan Gamper. El partit es jugarà el dia 4 d’agost (20.00 h) i les entrades ja estan a la venda des d’avui mateix

L’Arsenal d’Unai Emery serà el rival del FC Barcelona en la 54a edició del Trofeu Joan Gamper. El partit, que com és tradicional servirà també per dur a terme la presentació oficial de l’equip davant l’afició, es disputarà el diumenge 4 d’agost al Camp Nou (20h) i durant tot aquell cap de setmana els socis i aficionats culers podran gaudir de tot un seguit d’actuacions musicals i d’activitats lúdiques que se celebraran a l’esplanada de la tribuna de l’estadi. Aquesta serà la primera vegada que l’Arsenal, finalista de l’última final de l’Europa League, jugui el Gamper.

Setena presència anglesa

El Trofeu Joan Gamper ha comptat amb equips anglesos en sis ocasions i només el Manchester City l’ha jugat en dues ocasions. El primer equip anglès que va disputar el trofeu va ser l’Ipswich Town la temporada 1981-82 i, durant les següents tres edicions, el Manchester City, el Nottingham Forest i l’Aston Villa van ser els equips anglesos presents. En l’edició de la temporada 86-87 va participar el Tottenham Hotspur i l’última vegada que un equip britànic va jugar el Gamper va ser la 09-10, amb el Manchester City com a convidat.

Venda d’entrades

Els socis i aficionats que vulguin assistir a aquesta nova edició del Trofeu Joan Gamper poden comprar la seva entrada a partir d’avui mateix. El preu mínim de les localitats és de 25 euros i els canals de venda seran el web del club i les taquilles del FC Barcelona. El club ofereix un descompte del 30% a tots els socis del FC Barcelona i un 15% als penyistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)