Barça

Oficial: Neto, blaugrana fins al 2023

Mercat. El Barça acaba de fer públic l’acord amb el València. L’operació s’ha taxat en 26 milions d’euros fixes més 9 milions en variables. La clàusula serà de 200 milions d’euros

Marc-André ter Stegen ja té nou soci i rival a la porteria. El FC Barcelona acaba de fer oficial fa només uns minuts l’acord definitiu amb el València pel traspàs de Norberto Murara, Neto. El comunicat del Barça arriba just l’endemà que tots dos clubs formalitzessin també el fitxatge de Jasper Cillessen per l’equip de la capital del Túria. Viatge a la inversa.

Si l’operació de Cillessen s’ha taxat finalment en 35 milions d’euros fixes, l’arribada de Neto al Camp Nou li costarà al Barça un total de 26 milions d’euros fixes més 9 en variables, que en el supòsit de complir-se igualarien els 35 milions pagats pel València per l’holandès.

Neto signa contracte amb el Barça per a les pròximes quatre temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 200 milions d’euros.

En les pròximes hores el club donarà a conèixer els detalls del programa previst amb motiu de la presentació de Neto com a nou porter del FC Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)