Barça

“El correcte és dir que Neymar vol tornar”

Jordi Cardoner. Assegura que no li van agradar algunes coses de com va marxar el brasiler i que s’haurien de canviar els escenaris perquè torni

Jordi Cardoner ha parlat obertament de la possibilitat que Neymar pugui tornar al Barça aquest estiu però ha matisat que perquè això succeeixi han de canviar alguns escenaris. El vicepresident de l’àrea social també ha volgut deixar molt clar que ha estat el jugador qui s’ha ofert i no pas que hagi estat el club qui ha fet el primer moviment. De fet, ha assegurat que encara no hi han hagut contactes amb Neymar. “El correcte és dir que Neymar vol tornar al Barça. Però no estic d’acord que el Barça estigui preocupat per fitxar Neymar. Aquest tema no està damunt de la taula. Hi ha moltes coses de la seva sortida que no em van agradar i hi ha moltes coses que s’han de solucionar. Cal canviar els escenaris.”, ha dit.

A Cardoner no li sorprèn que el brasiler vulgui tornar al club blaugrana. “Com aquí s’està en pocs llocs. Ja ha passat altres vegades. A vegades han marxat i, després, han tornat. Cesc, Piqué ... Neymar és un gran jugador però el que envolta les circumstàncies de la seva marxa també s’han de valorar, si és que algun dia aquestes hipòtesis són realitat.”. El directiu també entén que Griezmann vulgui venir i ha explicat que Cillessen els va demanar marxar per jugar més.

Totes aquestes declaracions les ha fet durant la presentació del balanç de l’àrea social de la passada temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)