Barça

De Jong, divendres

Mercat. S’espera que aquesta sigui la setmana de Griezmann, però el club també treballa en la presentació del migcampista holandès

La setmana que comença avui ha de ser la setmana Griezmann a can Barça. La clàusula de rescissió del francès és de 120 milions d’euros des d’avui i s’espera que ben aviat el Barça faci oficial la incorporació del jugador de l’Atlético de Madrid, pagant la clàusula o arribant a un acord amb el club madrileny.

Però la setmana no serà important només per a Griezmann. El Barça treballa amb la idea de fer la primera presentació d’un nou jugador i s’espera que sigui divendres quan el club blaugrana presenti Frenkie de Jong, futbolista de l’Ajax que ja va ser anunciat com a jugador del Barça per a les cinc pròximes temporades el mes de gener passat. De Jong arriba al Barça per 75 milions d’euros més onze en variables. La setmana següent serà el torn de Neto i també hauria de ser presentat Antoine Griezmann.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)