Barça

Bartomeu: “No hi ha cap crisi. Tenim projecte”

Compareixença del president del Barça. Josep Maria Bartomeu confirma públicament el que ja havia publicat aquest diari: assumirà les funcions de Mestre. Nega cap crisi i diu que aquesta directiva encara té reptes per endavant

Després de la sacsejada institucional que ha comportat la dimissió del fins ara vicepresident esportiu, Jordi Mestre, dos dies després el president Josep Maria Bartomeu ha volgut comparèixer davant els mitjans de comunicació per donar explicacions al respecte i calmar les aigües. La seva intervenció que acaba de tenir lloc a l’Auditori 1899 fa només uns instants s’explica per això i també per voler alliberar el posterior acte de presentació de Frenkie de Jong de preguntes indiscretes.

Bartomeu ha donat la cara i ha confirmat el que ja havíem publicat en aquest diari: serà ell qui de moment assumirà les funcions de Mestre. Un càrrec que no li resulta aliè, ja que durant la presidència de Rosell, Bartomeu ja tenia aquest càrrec. Se sent fort, tot i aquest nou revés en forma de dimissió d’un dels seus vicepresidents: “És habitual en un equip directiu que hi hagi altes i baixes. Ha succeït i succeirà en el futur. Això no vol dir que hi hagi cap crisi. Són càrrecs que desgasten i per això no és tan estrany que hi hagi moviments. Tenim projecte i molts reptes encara per endavant”, ha justificat. “Mestre és un bon amic i ha estat un bon company de viatge. Li agraeixo la feina feta”.

Sobre la figura de Pep Segura, de moment continuïtat, però amb flaire d’incertesa: “No poso notes a les persones individualment. Som un equip. I al club li poso un notable. Ho vaig dir fa dies”. “A dia d’avui Pep Segura és el manager general de futbol. Faré l’anàlisi amb tota tranquil·litat. Si més endavant hi hagués alguna cosa a dir ja la diríem, com estem fent avui aquí”, admet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)