Barça

Neymar tampoc es presenta i el PSG prendrà mesures contra el brasiler

Mercat. El club francès acaba d’emetre un comunicat al seu lloc web alertant que Neymar havia d’estar avui a París i que meditarà ara quina sanció li aplica

Embolica que fa fort. Després que Antoine Griezmann no es presentés ahir a la cita amb l’Atlético i que aquest matí l’equip del Cholo Simeone s’hagi entrenat a Los Ángeles de San Rafael sense ni rastre de l’internacional francès, ara és el PSG qui ha anunciat que també prendrà mesures contra Neymar. L’Atlético vol multar a Griezmann i el PSG vol multar a Neymar.

El club francès acaba d’emetre un comunicat oficial al seu lloc web en què assegura que Neymar no s’ha presentat ni al lloc ni a l’hora acordats i que la seva incompareixença comportarà una sanció. Segons el PSG, el jugador havia d’estar avui a París en l’inici de la pretemporada, però des de l’entorn de Neymar s’assegura que encara té uns dies de vacances com a conseqüència d’haver estat preparant la copa Amèrica, tot i que al final no l’hagi acabat disputant per lesió.

El PSG entén que amb aquest acte Neymar pretén forçar la seva sortida del club i avisa que serà sancionat per indisciplina. Més llenya al foc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)