Barça

“El meu objectiu aquí, en el Barça, és guanyar-ho tot”

Neto. L’ex del València serà presentat avui com a nou porter blaugrana per a les pròximes quatre temporades. El brasiler va arribar ahir a Barcelona amb ganes de començar a treballar

Dia Neto. Norberto Murara serà presentat avui com a nou porter del FC Barcelona per a les quatre properes temporades. El porter brasiler signarà aquest matí el seu nou contracte, i a partir de les dotze serà el centre de totes les càmeres, en un acte tancat al públic, com ja explicàvem en l’edició d’ahir. Les tasques pertinents per realitzar el canvi de gespa del Camp Nou de cara a la temporada 2019/20 obliguen a un canvi de format respecte de la presentació de divendres de Frenkie de Jong. L’holandès va poder ser presentat al camp davant de quasi 20.000 persones, però la sessió fotogràfica de Neto tindrà lloc a la platea de la primera graderia de la zona de tribuna de l’estadi. Posteriorment, a tres quarts d’una del migdia, la notícia es traslladarà a l’Auditori 1899. Allà serà presentat i hi tindrà lloc la seva primera roda de premsa, al costat del president, Josep Maria Bartomeu, i el secretari tècnic, Éric Abidal.

Neto va arribar ahir a Barcelona. Només aterrar va dirigir les seves primeres paraules als aficionats culers a través d’un vídeo que el club va penjar a les seves xarxes socials: “Soc Neto. Ja soc a Barcelona. Força Barça!” Primeres paraules en català i mateix missatge que De Jong dijous passat. Després d’aquest vídeo de benvinguda, l’ex del València va parlar també per Barça TV. Arriba per cobrir les espatlles a Ter Stegen, però tot i aquest rol de segon porter, la seva ambició és màxima. Neto ha estat titular a Mestalla i a priori no ho serà a Barcelona, però tot i això considera el canvi com un pas endavant. Arriba per guanyar títols: “Soc una persona guanyadora. I quan un arriba a un club com el Barça el seu repte és guanyar títols. I aquest és clarament el meu objectiu personal: vull guanyar-ho tot.” “Estic molt feliç d’iniciar aquesta nova aventura. S’obre una nova possibilitat en la meva carrera. Estic molt content i a punt per començar a treballar molt i molt fort.” “Jugar en el Barça és complir un somni. Em fa feliç poder fer aquest pas. Estic preparat per assumir la responsabilitat que té jugar en aquest gran club”, afegia.

L’ex del València arriba per substituir Jasper Cillessen. Marxa el segon porter holandès de la història del Barça i arriba el segon porter brasiler de la història del club. Ruud Hesp i Jaguaré Becerra van ser els precursors. Això sí, Neto arriba amb l’honor de ser el porter més car de la història de l’entitat (26 milions d’euros fixos més 9 en variables). Des dels anys trenta que el Barça no tenia un porter brasiler. “Àgil i ràpid.” Així és com es definia ahir Neto a si mateix. “No m’agrada gaire parlar de les meves virtuts, però en diria aquestes. Sí, tinc clar que treballaré al màxim. Espero donar el millor de mi per poder ajudar el club a guanyar encara més títols dels que ja té ara”, explicava.

A partir de les nou del vespre, i com ja va passar amb De Jong, Neto va ser ahir protagonista en l’acte que va tenir lloc a la Barça Store Camp Nou. Allà va veure in situ la nova samarreta del Barça per a la temporada 2019/20 i també la segona samarreta, groga, que ahir es va posar a la venda per primer dia de forma exclusiva per als aficionats presents a l’acte de Neto.

LES SEVES PRIMERES IMPRESSIONS

Soc una persona guanyadora i vinc a guanyar títols. Estic molt feliç. Jugar en el Barça és complir un somni i un gran pas endavant
Estic preparat per a aquesta nova aventura i a punt per començar a treballar molt i molt fort
Neto
Nou porter del Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)