Barça

Igual que la de l’any en què es va inaugurar la Masia

Segona samarreta. El color groc, amb una franja diagonal blaugrana, homenatja la segona samarreta de fa 40 anys, quan va començar a funcionar la residència de joves jugadors del Barça

Les primeres 500 samarretes del nou segon equipament del Barça, groc i amb una franja diagonal blaugrana, es van vendre ahir a la nit, després de la presentació de Neto, a la botiga del Camp Nou. Molt a prop d’allà, encara hi ha la vella masia de Can Planes, la que ha donat nom a l’escola futbolística del FC Barcelona, l’emblemàtic edifici que va començar a funcionar com a residència de joves jugadors de futbol el 20 d’octubre de 1979. En aquell moment, a finals dels anys setanta del segle passat, la segona samarreta del Barça era de color groc i amb una franja diagonal amb els colors blau i grana. Exactament igual que el disseny que ahir, entre les deu i les onze de la nit, de manera excepcional, es va posar a la venda.

El Barça va voler premiar els primers 500 compradors d’aquesta samarreta tan especial, que vol ser un element més de celebració de les quatre dècades de la Masia, i per això els va obsequiar amb un pegat per a la màniga que representa la pilota que hi ha a l’escut del club. L’obsequi i la samarreta s’entregaven, a més, en una bossa de roba del FC Barcelona.

La senyera, en vertical

En declaracions al web del club, Pete Hoppings, director de disseny de Nike, explica que la nova segona samarreta vol retre homenatge al paper de la Masia. “Per a nosaltres tenia tot el sentit inspirar-nos en l’equipament de l’any de la seva fundació com a punt de partida per a aquest disseny”, comenta. “El resultat és aquest preciós disseny vintage del Barça, unit als beneficis de la tecnologia moderna. La Masia ha vist néixer molts jugadors icònics durant aquests anys, i és un honor poder dissenyar equipaments per a ells”, hi afegeix. En el disseny que Nike ha fet de la nova segona samarreta del FC Barcelona, el coll és en forma de V i inclou la senyera en una franja vertical. A més, incorpora una vora a les mànigues amb els colors blau i grana. L’equipment es completa amb dues opcions de pantalons curts, en blau i en groc. Les mitges són grogues amb una línia blaugrana.

DE 22 A 23 HORES

Ahir a la nit es van posar a la venda a la botiga del Camp Nou les primeres 500

Nova tipografia per a aquesta temporada

La segona samarreta de la temporada 2019/20 vindrà acompanyada d’una nova tipografia en els números i les lletres, la FC Barcelona Play. El Barça estrena aquest curs un disseny propi que estarà present en diferents suports, des dels dorsals fins al marxandatge. Els jugadors que entrena Ernesto Valverde lluiran la nova tipografia en totes les competicions excepte en la lliga, que té el seu propi disseny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)