Barça

Neto: “Ter Stegen? El millor porter del món soc jo”

Presentació oficial. L’ex del València acaba de ser presentat fa uns instants com a nou porter del Barça. Arriba amb el somni de guanyar la Champions que se li va escapar el 2017

“Respecto moltíssim a Marc-André. A ell i a la resta de companys. Soc conscient que el Barça té enormes professionals. I vinc aquí a créixer encara més. Si ell és el millor porter del món? El millor porter del món sóc jo. Penso així. Aquesta ha de ser la mentalitat. Soc ambiciós i una persona guanyadora i crec amb les meves qualitats. en tot cas, la competència ens ajudarà a millorar més a tots. És un orgull passar a formar part d’aquest club”. Són paraules de Norberto Murara, Neto. El porter brasiler acaba de ser presentat fa només uns instants a l’Auditori 1899 com a nou porter del Barça per a les properes quatre temporades. Titular indiscutible a Mestalla, aquí a Barcelona tothom li atribueix un rol secundari a l’ombra de Ter Stegen, com va succeir en la seva etapa a la Juventus, on va ser l’escuder de Buffon, però el brasiler es resigna a jugar aquest paper, almenys d’entrada. Diu que arriba disposat a treballar fort i a posar les coses complicades al seu rival sota pals.

D’aquí a deu dies Neto complirà 30 anys. Arriba al Barça en plena maduresa esportiva i disposat a guanyar títols. La Champions és la nineta dels seus ulls: “Quan un arriba al Barça el repte ha de ser intentar guanyar-ho tot. Jo sóc un guanyador i vull tots els títols possibles. La Champions lògicament és el somni. Sé què és perdre una final de Champions [la del 2017 contra el Madrid, a Cardiff, quan estava a la Juve] i ara vull guanyar-la”.

Neto, acompanyat en tot moment per la seva dona, la seva filla i el seu agent, ha compartit escenari amb el president Josep Maria Bartomeu i el secretari tècnic Éric Abidal, com va succeir divendres amb De Jong. Precisament Bartomeu ha volgut tenir unes paraules cap Jasper Cillessen: “Cillessen va creure que la seva etapa al club havia acabat. Ha estat un porter seriós i professional i li volem agrair des d’aquí tot el seu treball durant els anys que ha estat al Barça”.

El dorsal de l’holandès, el 13, és el número que hereda Neto. “Avui sóc la persona més feliç del món. Arribar al Barça és un premi però els premis són per les persones que els busquen. El meu cicle al València havia acabat i ara vinc aquí a afrontar un nou repte”, ha explicat.

El dia 14 Ernesto Valverde l’espera en el primera dia de la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)