Barça

Gerard Piqué perd la batalla amb Hisenda

Multa. L’Audiencia Nacional desestima el recurs presentat pel defensa del Barça, que haurà de pagar 2,1 milions d’euros

Gerard Piqué ha perdut de manera definitiva la seva lluita amb Hisenda. L’Audiencia Nacional ha desestimat el recurs que va presentar i ha confirmat les sancions que va posar el Tribunal Econòmic Administratiu Central al jugador del Barça de 2,1 milions d’euros (multes més quantitats no pagades) per haver pagat menys impostos en els exercicis 2008, 2009 i 2010. Hisenda considera que Piqué va simular que cedia part dels seus drets d’imatge a l’empresa Kerad Project 2006, de la qual és accionista majoritari, per pagar menys impostos.

La croada d’Hisenda contra els futbolistes ve de lluny, tot just quan van començar a buidar-se les seves arques. Va detectar que molts utilitzaven empreses per transferir els seus drets d’imatge i pagar així menys impostos. L’agència tributària va reinterpretar la lectura que havia fet fins aquelles dates sobre el que feien els futbolistes i un munt d’ells van començar a passar pels jutjats. Ramos, Xabi Alonso, Casillas, Xavi, Iniesta, Mascherano, Cristiano, Messi, Mourinho... i Piqué. Molts van arribar a pactes. Piqué va anar fins al final, però ha perdut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)