Barça

L’Atlético diu que els 120 milions no són suficients

Comunicat. El club madrileny argumenta que l’acord entre Griezmman i el Barça és anterior a la rebaixa de la clàusula, de 200 a 120 milions, i anuncia accions legals

L’Atlético de Madrid considera, en un comunicat, que els 120 milions d’euros dipositats a la seu de LaLiga pel FC Barcelona “en nom i per compte” d’Antoine Griezmann són insuficients “per fer front a la seva clàusula de rescissió”, ja que el “compromís” del futbolista amb el club blaugrana es va tancar abans que aquesta passés de 200 a 120 milions. A la vegada, el club madrileny ha assegurat que la comunicació del jugador de la seva desvinculació, el 14 de maig, és anterior a la rebaixa de la clàusula de rescissió (l’1 de juliol), i ha anunciat que ha iniciat els procediments oportuns per a la defensa dels seus drets i interessos.

“L’Atlètic de Madrid considera que la quantitat dipositada és insuficient per fer front a la seva clàusula de rescissió, atès que és obvi que el compromís del jugador i del Futbol Club Barcelona es va tancar abans que la citada clàusula es reduís de 200 a 120 milions d’euros”, diu la nota. “També va ser anterior a la data en la qual es va produir la modificació de la clàusula la comunicació que el jugador va realitzar el 14 de maig anunciant la seva desvinculació del club”, afegeix, en referència a la reunió en la qual Griezmann va transmetre la seva marxa de l’equip aquest estiu a Miguel Ángel Gil Marín, conseller delegat de l’Atlètic de Madrid; Andrea Berta, director esportiu, i Diego Simeone, entrenador.

I conclou: “L’Atlètic de Madrid creu que l’extinció del contracte es va produir abans de la finalització de la temporada passada per fets, actes i manifestacions realitzades pel jugador i per això ha iniciat ja els procediments que ha considerat oportuns per a la defensa dels seus drets i interessos legítims”.

Divendres passat, en un altre comunicat oficial, el club madrileny va assegurar que l’acord entre Griezmann i el Barcelona es remuntava al mes de març passat, “en concret durant els dies posteriors al partit de tornada de l’eliminatòria de la Lliga de Campions contra el Juventus (el 12 de març del 2019), així com que havien estat negociant les condicions de l’acord des de mitjan febrer”, va exposar aquell dia l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)