Barça

Neymar obre la boca i tensa més la corda

Moment. El brasiler explica, en l’última aparició en públic, que el seu millor record futbolístic és la remuntada del Barça contra el PSG, el seu actual club

Quan parla Neymar sempre hi ha algú que arrufa el nas. El brasiler, en una entrevista concedida al mitja multimèdia Oh My Goal, va deixar anar un parell de perles per tensar una mica més la corda de la relació amb el seu actual club, el París Saint Germain. A Neymar li van preguntar pel millor record com a futbolista i pel millor moment viscut en un vestidor. I no es va tallar ni un pèl: “Tinc dos bons moments. Els Jocs Olímpics i la remuntada contra el París. No he viscut res igual com el moment del sisè gol”, va explicar. “Quan vam guanyar el París a Barcelona, el vestidor es va tornar boig. Estàvem molt contents. Va ser una gran sensació per a tots”, hi va afegir. Són dos fragments d’una entrevista més llarga que Oh My Goal emetrà aquesta mateixa setmana. Una mica més de llenya al foc per a un brou de cultiu que s’ha ennegrit en els últims dies. De fet, dissabte el mateix jugador brasiler va penjar una enigmàtica història a Instagram on es veia el seu pare, un escut del Barça i una frase amb referències a Déu.

Tot plegat, unes hores després que el PSG mostrés el seu descontentament amb el jugador per no haver-se presentat fa una setmana a l’inici dels entrenaments del conjunt francès. Aleshores, el seu pare va ser qui va replicar al club i va explicar que el jugador brasiler tenia permís per allargar una setmana més les vacances i poder participar així en diversos actes de la seva fundació benèfica. Avui, si no hi ha novetats, el brasiler hauria de presentar-se a les instal·lacions del club francès per començar a entrenar-se amb els que, de moment, són els seus companys.

“Neymar, com si res hagués passat”, va titular el diari francès L’Equipe. “Últims somriures abans de tornar a la realitat europea”, hi afegien a l’article. “Una sortida calculada. És difícil pensar en una altra cosa. Neymar es va tornar boig en una entrevista”, diu la publicació France Football. A més, Neymar va ser l’ase dels cops a les xarxes socials per als aficionats del PSG, que no obliden aquella remuntada i que tenen la mosca rere la orella amb l’actitud de Neymar de les últimes setmanes. Ahir, en la presentació d’Antoine Griezmann com a nou jugador del Barça, el president, Josep Maria Bartomeu, no va voler donar cap resposta sobre el futur i la possible retrobada entre el conjunt blaugrana i el futbolista brasiler. Sigui com sigui, quan Neymar es mou sempre tensa la corda.

EL PROTAGONISTA

Tinc dos grans records com a futbolista: els Jocs Olímpics que vam guanyar i la remuntada contra el París amb el Barça

DIA 1

Neymar aterra avui a París per començar la pretemporada amb el PSG

ASSENYALAT

“Una sortida calculada. Neymar es va tornar boig”, diu ‘France Football’
No he viscut mai una eufòria com la de l’explosió després del 6-1 en la remuntada contra el París
Neymar Jr
jugador del psg
El millor moment que he viscut en un vestidor és el de després del 6-1. Estàvem tots molt contents i ens vam tornar bojos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)