Barça

Neymar entra en escena

El brasiler es va incorporar ahir als entrenaments amb el PSG i es va reunir amb Leonardo, el seu director esportiu, que li va comunicar que serà multat i també li va dir que no creu que el Barça pugui pagar el que volen per ell

Continua el torcebraç entre Neymar i el París Saint Germain, amb el Barça com a convidat extern, per definir el futur del brasiler. Com havien anunciat el mateix jugador i també el seu pare i representant, Neymar es va personar ahir al Camp des Loges, la ciutat esportiva del PSG, per iniciar la pretemporada amb l’equip que dirigeix Thomas Tuchel. El brasiler arribava una setmana més tard de quan li havia dit el club francès que s’havia de presentar, fet que ja fa dies va provocar un comunicat del PSG amenaçant al jugador amb una sanció.

Neymar va aterrar a París a dos quarts de vuit del matí procedent de São Paulo i es va traslladar directament al Camp des Loges, on va arribar en una furgoneta passades les nou del matí. El brasiler va marxar a descansar tres hores després. En tot aquest temps, Neymar va passar una sèrie de proves físiques al gimnàs mentre els seus companys s’entrenaven sobre la gespa. Calia veure com estava de la lesió que es va fer al turmell dret quan preparava amb el Brasil la copa Amèrica, que no va poder disputar.

El jugador brasiler també va tenir una llarga xerrada amb Leonardo de Araujo, el director esportiu del PSG. Ell va ser qui li va comunicar que havia de presentar-se als entrenaments el passat dia 8. Neymar el va avisar quan va rebre la seva trucada que no ho faria perquè havia pactat amb l’anterior director esportiu, Antero Henrique, tornar el dia 15 i havia adquirit un parell de compromisos amb la seva fundació.

Leonardo, molt més dur que Henrique, va fer saber a Neymar que se li aplicaria el codi intern i que el club estava estudiant quines sancions li imposava.

Neymar i Leonardo també van parlar del futur del jugador. Neymar li ha comunicat que no vol continuar en el club parisenc i que el seu desig és tornar al Barça, equip amb el qual el seu pare i representant ja té un principi d’acord. Leonardo ha estat molt clar amb el jugador. Fins i tot públicament ha admès que acceptarien vendre el seu futbolista si arribés una oferta que els convencés. Leonardo, també brasiler, va dir a Neymar, però, que no li posaran les coses fàcils des del PSG, club que no manté unes bones relacions amb el Barça. També el va advertir que el club blaugrana no passa una bona situació econòmica i que creu que és molt difícil que pugui pagar per Neymar el que en demanen. El brasiler va arribar a París després que el PSG pagués al Barça els 222 milions d’euros de la seva clàusula de rescissió. Leonardo veu dificultats en el Barça després de la primera presa de contacte que hi va haver entre clubs, tot i que l’interlocutor per part blaugrana va ser l’intermediari Pini Zahavi. Les pròximes converses les podria liderar ja personalment el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i podrien ser amb el propietari del club francès, Nasser al-Khelaïfi.

Des del Barça es volen incloure futbolistes en l’operació, fet que reforça les paraules de Leonardo cap al jugador, que té a les seves mans tensar més la situació.

Totes les parts tenen clar que el de Neymar serà un serial llarg i complicat i ningú intueix com es resoldrà. De moment, el brasiler continuarà avui passant proves mèdiques amb el PSG mentre els seus companys es desplacen a Dresden per disputar el primer amistós de la pretemporada. Caldrà veure si el brasiler viatjarà amb l’equip de Tuchel a la gira que el PSG té previst fer per Àsia. El 27 de juliol juga a Macau contra l’Inter el primer partit d’aquesta gira.

NEYMAR

Avui no viatja a Alemanya amb el PSG i ja es veurà si acaba fent la gira asiàtica

BARTOMEU

El president del Barça està disposat a liderar l’operació i parlar amb Al-Khelaïfi

Perseguit per la polèmica

A vegades com a protagonista principal i d’altres de manera involuntària, però Neymar està quasi sempre en el centre de la polèmica. Ahir, sense voler-ho, hi va estar al seu país. La cadena UOL Esporte va explicar que els havien robat l’entrevista que havien fet al futbolista brasiler fa uns dies, que s’havia d’emetre ahir al Brasil. L’entrevista era molt esperada perquè el brasiler podria parlar sobre el seu futur com a futbolista i també de la denúncia que va rebre per part de la model Najila Trindade, que el va acusar de violació. Segons l’entorn de Neymar, però, el jugador només va respondre a preguntes relacionades amb un acte de la seva fundació i no va parlar del futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)