Barça

“Tinc ganes de jugar ja al Camp Nou. Ens divertirem”

Griezmann. El crac francès, en una entrevista emesa ahir a la nit a Barça TV, promet diversió aquesta temporada a tots els culers i ja compta els dies que falten per al dia del Gamper

Antoine Griezmann s’entrenarà avui per tercer dia consecutiu a les ordres d’Ernesto Valverde. Abraçat pel clan francès, l’exjugador de l’Atlético ha caigut dempeus en el vestidor blaugrana. Umtiti i Dembélé, amics íntims d’Antoine en la selecció bleu, han assumit el rol de magnífics amfitrions en aquests primers dies. També part del nucli dur del vestidor, com ara Piqué, Busquets i Alba, l’ha rebut amb els braços oberts. El cara a cara amb Messi i Suárez encara es farà esperar uns dies. El francès, però, vol guanyar-se la confiança dels seus socis en atac des del primer dia. No va escatimar en elogis cap a ells el dia de la seva presentació oficial com a nou jugador del FC Barcelona i tampoc ahir en l’entrevista emesa per Barça TV. El francès va tornar a equiparar Messi amb LeBron James, com ja havia fet dies abans en la seva presentació. Va incidir en la mateixa idea: “Messi és el número u. Com LeBron en el bàsquet. LeBron és la imatge de l’NBA i Messi és la imatge del futbol. Té alguna cosa diferent a tota la resta. De jugadors així només se’n poden veure cada 30 anys o més.” Rendit al talent del 10.

El francès compta ja els dies que falten per compartir terreny de joc amb Messi i també per al seu debut. L’amistós contra el Chelsea del dia 23, assenyalat en vermell. Griezmann té ganes de guanyar-se l’estima dels culers i promet emocions fortes: “El Barça és únic. Pensar en el Barça és pensar en el tiqui-taca. És un equip diferent a la resta. Tinc moltes ganes de començar a jugar. Segur que ens divertirem a dins i fora del camp. Per això vinc.” “Tinc ganes de jugar davant de la meva nova afició. Ja em coneixen d’haver-me vist en la Real i l’Atlético. Saben que soc un jugador que s’ho deixa tot dins del camp i estic segur que disfrutarem tots junts”, va assegurar. “Estic preparat. Tinc moltes ganes de trepitjar el Camp Nou”, hi va afegir. L’ha visitat en un total de 12 ocasions amb les samarretes txuri-urdin i colchonera, però el dia de la seva presentació es va quedar amb les ganes de trepitjar-lo ja com a blaugrana per culpa de les obres amb el canvi de gespa. Haurà d’esperar al 4 d’agost, en el Gamper.

En l’entrevista va confessar que David Beckham, Sonny Anderson i Juninho Pernambucano han estat alguns dels seus referents futbolístics. També va dir que sempre que pugui ocuparà una cadira al Palau. Conegut aficionat al bàsquet, Griezmann té ganes de veure aquest nou Barça Lassa de Pesic, amb Cory Higgins, Àlex Abrines, Nikola Mirotic i companyia: “Soc gran aficionat al bàsquet, ja ho sabeu. A més, també soc amic de Nikola. La veritat és que fa molt bona pinta l’equip.”

Griezmann no es marca com a repte cap número concret de gols. Mai ha aconseguit marcar al Camp Nou. Confia fer-ho aviat i va confessar que té en ment una celebració especial, diferent a les vistes anteriorment al Wanda en clau Fortnite. No va voler donar més detalls, però té clara una cosa: ve a divertir-se. “No sé quants gols i assistències faré, però sí que prometo aportar alegria. Vinc a divertir-me i a guanyar títols.”

FRASES DESTACADES

Messi és la imatge del futbol. És el número u. Té alguna cosa diferent a la resta. De jugadors així se’n veuen cada 30 anys o més
Soc aficionat al bàsquet, ja ho sabeu. I amic de Nikola Mirotic. Pinta molt bé l’equip aquest any, la veritat
Antoine Griezmann
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)