Barça

Valverde: “Esperem molt dels tres fitxatges”

Satisfet. El tècnic del Barça ha fet una molt bona valoració dels primers dies de feina

El Barça amb prou feines porta tres dies de feina però Ernesto Valverde ja ha detectat que l’equip ha tornat amb moltes ganes. Avui després de la sessió ha fet una primera valoració d’aquests primers dies i ha estat positiva. “Els jugadors han vingut bé i estan entrenant a bon ritme, els veiem molt ficats. És una pretemporada una mica diferent de les anteriors perquè aquest any tindrem menys temps abans de començar la gira al Japó. L’any passat vam tenir més marge i aquest anirem als primers partits amb menys entrenaments, però la gent ha vingut preparada”, ha afirmat.

El tècnic blaugrana també ha lloat les noves incorporacions, De Jong, Neto o Griezmann. “Són tres fitxatges importants, un a cada línia, i esperem molt d’ells. Sabem que generen il·lusió en la nostra afició, i volem que ràpidament es fiquin en la dinàmica de l’equip per rendir al seu nivell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)