Barça

Gerard Piqué guanya el premi Aldo Rovira

Guardó. El central és escollit millor futbolista de la temporada passada. És el primer futbolista català que guanya aquest premi

El central català Gerard Piqué ha guanyat el premi Aldo Rovira, després de ser escollit millor futbolista blaugrana de la temporada passada per un jurat format per representants dels mitjans de comunicació de casa nostra. El jurat es va trobar ahir en un dinar a les instal·lacions del Camp Nou, en el qual van prendre part el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el president de la federació catalana, Joan Soteras.

Piqué és el primer futbolista català que guanya aquest guardó, creat per l’exdirectiu del FC Barcelona Josep Lluís Rovira en memòria del seu fill Aldo, que va morir el 18 de març del 2009, amb 37 anys, víctima d’un accident de moto. Els guanyadors de les nou edicions anteriors han estat Leo Messi, sis vegades, i una Éric Abidal, Javier Mascherano i Luis Suárez.

El trofeu, obra de l’artista Montserrat Garcia Rius, serà entregat a Piqué durant aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)